:: WELCOME BACK TO ALL FORUMMERS ::


    daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Share
    avatar
    shasha

    Number of posts : 557
    Age : 32
    Location : Kelantan
    Registration date : 2009-02-04

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  shasha on Fri Mar 06, 2009 2:15 pm

    salam naz...
    u pun suka guling2 jg ek?
    bagus,bagus...hehe..
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  zura_zinnirah on Sat Mar 07, 2009 12:46 pm

    salam abg naz tomey a.k.a tomot
    avatar
    nurhidayah

    Number of posts : 200
    Age : 27
    Location : bumi ALLAH
    Registration date : 2009-01-28

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  nurhidayah on Sat Mar 07, 2009 2:11 pm

    salam....naz..
    hope chat.. Very Happy
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 24
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  Aya on Sun Mar 08, 2009 4:13 am

    adibah wrote:
    naz wrote:
    adibah wrote:betul tu kak sha
    siapa punya ajaran lah ni ye?
    asyik nak guling2 je keje dia Laughing
    rasenye ajaran aya kot... Razz Razz Razz
    eheh~~~teeettt~~~ Razz

    dah kantoilah aya Laughing
    eh3...mane ade...
    tipu je tu... Razz Razz Razz
    avatar
    Nur

    Number of posts : 1926
    Age : 21
    Location : Kelantan Darul Naim.. :P
    Registration date : 2008-10-31

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  Nur on Sun Mar 08, 2009 9:02 am

    ha aiyoik..
    dA KANTOI Razz
    avatar
    shasha

    Number of posts : 557
    Age : 32
    Location : Kelantan
    Registration date : 2009-02-04

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  shasha on Sun Mar 08, 2009 4:16 pm

    salam naz..
    how's life..

    emm...pe kata kita buka kelab guling2..nak x?
    hahaha...
    gile2 gile2
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 24
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  Aya on Sun Mar 08, 2009 4:20 pm

    dia kalo bab guling2 stuju aje... guling2
    raja guling...ahahahah... Razz


    erm...btw,dia kirim salam kat sume... Smile
    ade ke smalam kul 4pg dia tepon eden... Laughing
    nightmare kata eh...x dpt tido...hahaha... Twisted Evil Razz
    patut la call pagi2 buta... Razz
    adoyai...
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  zura_zinnirah on Wed Mar 11, 2009 5:34 pm

    mane abg naz nie
    hilang pulak da
    avatar
    amany

    Number of posts : 2453
    Age : 26
    Location : Gombak, KL
    Registration date : 2008-06-25

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  amany on Wed Mar 25, 2009 9:34 am

    Aya wrote:
    amany wrote:
    naz wrote:
    amany wrote:naz mmg kwat pasan?
    haha ptt pn dy salu pasan..
    kehkeh..
    lol! lol!

    mane awk tau... Razz
    khabar angin slh bertiup betoi... Razz


    akk tw je..
    kn aya kn?
    haha..
    mne plk, angin tu xpnh slh tiup khbr tu eh..
    haha rusak btol bhse aku..
    eheh...naz...ngan amany hang mmg da x leh cover dah... Razz
    B4 hang kenai dia,dia dah kenai hang dulu...kikiki... Razz
    kan kak many?... Razz


    true!
    so naz, xblh cover2 ngn akk..
    wakaka..
    clap clap


    _________________
    everybody has skeletons in their closet.
    oh, I am manykyu.
    avatar
    amany

    Number of posts : 2453
    Age : 26
    Location : Gombak, KL
    Registration date : 2008-06-25

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  amany on Wed Mar 25, 2009 9:35 am

    naz wrote:
    Aya wrote:
    eheh...naz...ngan amany hang mmg da x leh cover dah... Razz
    B4 hang kenai dia,dia dah kenai hang dulu...kikiki... Razz
    kan kak many?... Razz

    ngahah~~~kantoi... Razz Razz Razz
    A sampai Z la tau ni ye... Cool
    ngeee~~~baru nak cover2... Razz


    wakaka..
    kre lbh kurg cmtula..
    haha..


    _________________
    everybody has skeletons in their closet.
    oh, I am manykyu.
    avatar
    naz

    Number of posts : 73
    Location : negeri sembilan bole...perak pun bole...haha...
    Registration date : 2009-02-15

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  naz on Thu Mar 26, 2009 3:29 pm

    assalamualaikum...
    sori...lama dah x online...
    skarang ni,smagat sgt hilang...
    masih tekejut dgn accident yg mnimpa diri...
    kakakku yg tersayang terkorban dlm nahas tu...
    & aya plak...terlantar kat icu...
    diri ini plak...hanye cedera ringan je...
    apalah sgt dugaan dan kecederaan yg mnimpa diri ini berbanding org lain...
    lagi2 aya...x pasal2 je dia masuk hospital balik...
    sdih sgt...hari tu dtg hospital x leh masuk wad icu aya...
    tapi nasib baik diri ini juga mangsa keadaan...doktor pun bagi can gak nak tgk aya dari jauh...sdih...time tu dia tgh koma...naz sendiri tgk...
    & diri ini terpaksa mnerima kenyataan yg kakak kesyanganku dah xde...
    dah la ayah baru pergi...
    ni kakak plak...
    alhamdulillah aya slamat walaupun keadaan dia sama teruk gak...naz tau semangat dia kuat...

    semoga roh kakakku dicucuri rahmat...
    dan semoga aya cpt sembuh...
    amin...

    ...........air mataku berlinangan... Sad
    avatar
    amany

    Number of posts : 2453
    Age : 26
    Location : Gombak, KL
    Registration date : 2008-06-25

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  amany on Fri Mar 27, 2009 11:30 am

    berdoa yg terbaik utk yg dh pergi + yg masih bernafas..
    insyaAllah, ameen..
    pray pray


    _________________
    everybody has skeletons in their closet.
    oh, I am manykyu.
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 24
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  Aya on Sun Apr 12, 2009 10:39 am

    naz...sabar eh...mish u...
    Allah lbih sygkan kak ina...
    alhamdulillah...aya ok je...
    jgn risaukan aya...
    naz...be strong ok...
    nanti lps aya kuar spital leh jumpe... Smile
    avatar
    izwan^nice
    Admin

    Number of posts : 2036
    Age : 30
    Location : Seksyen 17, shah alam
    Registration date : 2008-10-29

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  izwan^nice on Tue Apr 14, 2009 4:15 am

    naz wrote:assalamualaikum...
    sori...lama dah x online...
    skarang ni,smagat sgt hilang...
    masih tekejut dgn accident yg mnimpa diri...
    kakakku yg tersayang terkorban dlm nahas tu...
    & aya plak...terlantar kat icu...
    diri ini plak...hanye cedera ringan je...
    apalah sgt dugaan dan kecederaan yg mnimpa diri ini berbanding org lain...
    lagi2 aya...x pasal2 je dia masuk hospital balik...
    sdih sgt...hari tu dtg hospital x leh masuk wad icu aya...
    tapi nasib baik diri ini juga mangsa keadaan...doktor pun bagi can gak nak tgk aya dari jauh...sdih...time tu dia tgh koma...naz sendiri tgk...
    & diri ini terpaksa mnerima kenyataan yg kakak kesyanganku dah xde...
    dah la ayah baru pergi...
    ni kakak plak...
    alhamdulillah aya slamat walaupun keadaan dia sama teruk gak...naz tau semangat dia kuat...

    semoga roh kakakku dicucuri rahmat...
    dan semoga aya cpt sembuh...
    amin...

    ...........air mataku berlinangan... Sad



    sabar yer...
    tenangkan diri
    redha dgn segala apa yg berlaku
    kalo xle tenang gak...
    g amik wudu'
    baca quran or duduk berzikir
    dua bende tu je
    kalo kata xtenang gak xtau la
    eheheh
    doa byk2
    zikir byk2 hadiahkan pahala pd akak naz k
    itu je yg mampu naz buat
    teruskan kehidupan, kecapi apa yg diimpikan
    teruskan perjuangan
    ingat anda bertanggungjawab menjaga ibu dan bapa anda tika mereka tidak mampu menguruskn diri mereka sendiri
    tika kamu telah mengambil alih tugas mereka dari menjaga kamu kepada kamu menjaga mereka
    k
    jgn sedih3 e...
    ceria2 selalu...
    salam takziah dari uncle
    jom men guling2
    guling2 guling2 guling2


    _________________
    avatar
    amany

    Number of posts : 2453
    Age : 26
    Location : Gombak, KL
    Registration date : 2008-06-25

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  amany on Wed Apr 15, 2009 4:02 pm

    naz, live a happy life for her..
    for them..
    Allah lebih menyayangi arwah..


    _________________
    everybody has skeletons in their closet.
    oh, I am manykyu.
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 24
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  Aya on Thu Apr 16, 2009 5:25 pm

    izwan^nice wrote:
    naz wrote:assalamualaikum...
    sori...lama dah x online...
    skarang ni,smagat sgt hilang...
    masih tekejut dgn accident yg mnimpa diri...
    kakakku yg tersayang terkorban dlm nahas tu...
    & aya plak...terlantar kat icu...
    diri ini plak...hanye cedera ringan je...
    apalah sgt dugaan dan kecederaan yg mnimpa diri ini berbanding org lain...
    lagi2 aya...x pasal2 je dia masuk hospital balik...
    sdih sgt...hari tu dtg hospital x leh masuk wad icu aya...
    tapi nasib baik diri ini juga mangsa keadaan...doktor pun bagi can gak nak tgk aya dari jauh...sdih...time tu dia tgh koma...naz sendiri tgk...
    & diri ini terpaksa mnerima kenyataan yg kakak kesyanganku dah xde...
    dah la ayah baru pergi...
    ni kakak plak...
    alhamdulillah aya slamat walaupun keadaan dia sama teruk gak...naz tau semangat dia kuat...

    semoga roh kakakku dicucuri rahmat...
    dan semoga aya cpt sembuh...
    amin...

    ...........air mataku berlinangan... Sad



    sabar yer...
    tenangkan diri
    redha dgn segala apa yg berlaku
    kalo xle tenang gak...
    g amik wudu'
    baca quran or duduk berzikir
    dua bende tu je
    kalo kata xtenang gak xtau la
    eheheh
    doa byk2
    zikir byk2 hadiahkan pahala pd akak naz k
    itu je yg mampu naz buat
    teruskan kehidupan, kecapi apa yg diimpikan
    teruskan perjuangan
    ingat anda bertanggungjawab menjaga ibu dan bapa anda tika mereka tidak mampu menguruskn diri mereka sendiri
    tika kamu telah mengambil alih tugas mereka dari menjaga kamu kepada kamu menjaga mereka
    k
    jgn sedih3 e...
    ceria2 selalu...
    salam takziah dari uncle
    jom men guling2
    guling2 guling2 guling2

    yup...betoi tu...
    naz...ceria2kan diri ok... Smile
    nanti aya sampaikan pesan pd naz yg uncle ajak dia men guling2... guling2
    ahahahahaha... Razz
    avatar
    amany

    Number of posts : 2453
    Age : 26
    Location : Gombak, KL
    Registration date : 2008-06-25

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  amany on Fri May 08, 2009 2:19 pm

    berdasarkan newsletter yg telah sy send kpd anda semua; ahli NICE Network:
    bismillahirrahmanirrahim..
    salam..
    buat pengetahuan semua, salah seorang ahli NICE Network iaitu nazrul fazri atau naz telah kembali ke rahmatullah pada 4 Mei 2009, pukul 7.10 malam di Hospital Tuanku Jaafar, Seremban, kerana terdapat komplikasi dalam otak arwah akibat kemalangan yang pernah menimpa arwah..
    takziah buat keluarga arwah naz, semoga tabah menerima dugaanNya..
    aya, fight to live a happy life for him..
    sama-samalah kita doakan semoga arwah ditempatkan dalam kalangan hamba-hambaNya yang beriman, semoga arwah tenang dalam perjalanan bertemu al-Khaliq, semoga arwah damai di sana..
    ada sharing untuk anda semua, khas untuk mereka yang pernah kehilangan insan-insan yang tersayang:
    "Kita kena selalu ingat, orang yg kita igt tu, syg kita mcm mne kita syg dia..mungkin dia syg kita lebih dr tu..tp takkan pernah kurang..lagipun, sooner or later, kita akn jmpa dia org balik..sbb tu kita mesti doakn yg terbaik utk dia org..selalu doakn dia org kt sana supaya lepas dr azab kubur, lepas dr azab Mahsyar, lepas dr azab neraka..and we have to live on..mmg, things're easier said than done, tp tu kn kenyataan..hilang seseorang dlm hidup bukan alasan utk kita pun stop living..kita bukan selama-lamanya duduk atas dunia ni sampai bila-bila..siapa tahu, mungkin esok atau lusa giliran kita pulak..percaya dgn janji Tuhan..nanti kita akn jumpa balik dgn dia org.."

    wallahua'lam..
    syukran..

    regards,
    barisan Admin NICE Network..

    dengan lafaz bismillah serta mandat yg telah diamanahkan kpd saya, maka:
    [THREAD LOCKED]


    _________________
    everybody has skeletons in their closet.
    oh, I am manykyu.

    Sponsored content

    Re: daku hanya insan biasa...nazrul fazri...salam taaruf... (^_^)

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Mon Oct 23, 2017 1:34 am