:: WELCOME BACK TO ALL FORUMMERS ::


    LaWakZ NyerZ...

    Share
    avatar
    amany

    Number of posts : 2453
    Age : 26
    Location : Gombak, KL
    Registration date : 2008-06-25

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  amany on Tue Jan 20, 2009 3:47 pm

    tah..
    xtw..


    _________________
    everybody has skeletons in their closet.
    oh, I am manykyu.
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  zura_zinnirah on Wed Jan 21, 2009 3:39 pm

    sori kak aya
    ahhaaa
    olo3
    comeinya kak aya
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 24
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  Aya on Wed Jan 21, 2009 6:05 pm

    amany wrote:
    Aya wrote:
    zura_zinnirah wrote:ade orang yang mcm tue
    orang yang penah mengalaminya yang tau
    hahahhahah
    sapa la tue ye

    dey kici???...
    sumbat ayam goreng rentung baru taw!!! Mad Mad Mad


    da agk da..
    she's attacking sum1..
    sumbat je..
    mulut xd insurans..
    haha..

    secara automatiknye mmg sgt terasa... Sad
    xpe3...kita jatuh...org gelakkan...mekaceh... Crying or Very sad
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 24
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  Aya on Wed Jan 21, 2009 6:43 pm

    heheh...dah alang2 topic lawak ni...
    igt x kad kawen ni?...haha... Razz Razz Razz



    sengal sungguh...wakakaka... Razz Razz Razz
    avatar
    ayu

    Number of posts : 1166
    Age : 28
    Location : sux alam
    Registration date : 2008-11-15

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  ayu on Wed Jan 21, 2009 8:50 pm

    nk wat lain dari yg lain..
    tp xformal..
    kalu org tue yg dpt..
    mesti die raser mcm xder adab..
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 30
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  qurainie on Wed Jan 21, 2009 9:00 pm

    ayu wrote:nk wat lain dari yg lain..
    tp xformal..
    kalu org tue yg dpt..
    mesti die raser mcm xder adab..


    scratch scratch scratch
    avatar
    sutera

    Number of posts : 370
    Location : Di Bumi Allah
    Registration date : 2008-10-31

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  sutera on Thu Jan 22, 2009 12:08 pm

    huhu...blurr jap..
    xfhm ape..ketiggalan ketapi...kui3
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  zura_zinnirah on Fri Jan 23, 2009 5:13 pm

    ohyeke
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 24
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  Aya on Fri Feb 20, 2009 3:40 pm

    ayu wrote:nk wat lain dari yg lain..
    tp xformal..
    kalu org tue yg dpt..
    mesti die raser mcm xder adab..

    huhu...agaknye kadtu skadar gurauan kot...
    xkan nak bagi btoi2...
    kang x pasal2 kene baling ngan kawah dek bkl mak bapak mertua sbb wat kad kawin asbestos thp petala langit tu kang... Razz Razz Razz
    xthn xthn xthn
    avatar
    izwan^nice
    Admin

    Number of posts : 2036
    Age : 30
    Location : Seksyen 17, shah alam
    Registration date : 2008-10-29

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  izwan^nice on Sat Feb 21, 2009 5:02 am

    uncle nk wat lebih best dr tu
    agak2 korg terpikir xcamana?
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    _________________
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  zura_zinnirah on Sat Feb 21, 2009 3:23 pm

    izwan^nice wrote:uncle nk wat lebih best dr tu
    agak2 korg terpikir xcamana?
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    tak tpikir n tak nak pikir
    ngahaha
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 24
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  Aya on Sun Feb 22, 2009 2:35 pm

    izwan^nice wrote:uncle nk wat lebih best dr tu
    agak2 korg terpikir xcamana?
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    pergh...uncle...
    biar btoi... Razz Razz Razz
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 24
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  Aya on Sun Feb 22, 2009 2:43 pm

    hehe...ni dia...karangan budak darjah 4...kah3... Laughing
    kak many...pinjam jap karangan ni eh... Razz
    nak share kat sini... Razz
    hehe...baca la...konfem korang gelak guling... guling2
    xthn xthn xthn

    KARANGAN BUDAK DARJAH 4...

    Pagi itu pagi minggu. Cuaca cukup sejuk sehingga mencapai takat suhu beku. Sebab itu saya tidak mandi pagi sebab air kolah jadi air batu dan air paip tidak mahu keluar sebab beku di dalam batang paip. Pagi itu saya bersarapan dengan keluarga di dalam unggun api kerana tidak tahan sejuk. Selepas itu emak saya mengajak saya menemaninya ke pasar. Tetapi saya tidak mahu. Selepas emak menikam perut saya berkali-kali dengan garfu barulah saya bersetuju untuk mengikutnya. Kami berjalan sejauh 120 kilometer kerana pasar itu letaknya 128 kilometer dari rumah. Lagi 8 kilometer nak sampai pasar saya ternampak sebuah lori kontena meluru dengan laju dari arah belakang. Dia melanggar emak saya. Emak saya tercampak ke dalam gaung.

    Dia menjerit "Adoi!". Lepas itu emak saya naik semula dan mengejar lori tersebut. Saya pun turut berlari di belakang emak saya kerana takut emak saya melanggar lori itu pula. Pemandu lori itu nampak kami mengejarnya. Dia pun memecut lebih laju iaitu sama dengan kelajuan cahaya. Kami pula terpaksa mengejar dengan lebih laju iaitu sama dengan dua kali ganda kelajuan cahaya. Emak saya dapat menerajang tayar depan lori itu. Lori itu terbabas dan melanggar pembahagi jalan lalu bertembung dengan sebuah feri. Feri itu terbelah dua. Penumpang feri itu yang seramai 100 orang semuanya mati. Pemandu feri itu sangat marah. Dia pun bertukar menjadi Ultraman dan memfire pemandu lori.

    Pemandu lori menekan butang khas di dalam lori dia..lori itu bertukar menjadi robot Transformer. Mereka bergaduh di udara. Emak saya tidak puas hati. Dia pun terus menyewa sebuah helikopter di Genting Highlands dan terus ke tempat kemalangan. Dia melanggar pemandu feri yang telah bertukar menjadi Ultraman itu. Pemandu feri itu terkejut dan terus bertukar menjadi pemandu feri semula lalu terhempas ke jalanraya. Pemandu feri itu pecah. Pemandu lori sangat takut melihat kejadian itu. Dia meminta maaf dari emak saya. Dia menghulurkan tangan ingin bersalam. Tetapi emak saya masih marah. Dia menyendengkan helikopternya dan mengerat tangan pemandu lori itu dengan kipas helikopter. Pemandu lori itu menjerit "Adoi..!" dan jatuh ke bumi.


    Emak saya menghantar helikopter itu ke Genting Highlands. Bila dia balik ke tempat kejadian, dia terus memukul pemandu lori itu dengan beg tangannya sambil memarahi pemandu lori itu di dalam bahasa Inggeris. Pemandu lori itu tidak dapat menjawab sebab emak saya cakap orang putih. Lalu pemandu lori itu mati. Tidak lama kemudian kereta polis pun sampai. Dia membuat lapuran ke ibu pejabatnya tentang kemalangan ngeri itu. Semua anggota polis di pejabat polis itu terperanjat lalu mati. Orang ramai mengerumuni tempat kejadian kerana ingin mengetahui apa yang telah terjadi. Polis yang bertugas cuba menyuraikan orang ramai lalu dia menjerit menggunakan pembesar suara. Orang ramai terperanjat dan semuanya mati. Selepas itu emak saya mengajak saya ke pasar untuk mengelak lebih ramai lagi yang akan mati.

    Di pasar, emak saya menceritakan kejadian itu kepada penjual daging. Penjual daging dan peniaga-peniaga berhampiran yang mendengar cerita itu semuanya terkejut dan mati. Saya dan emak saya terus berlari balik ke rumah. Kerana terlalu penat sebaik saja sampai di rumah kami pun mati. Itulah kemalangan yang paling ngeri yang pernah saya lihat sebelum saya mati.


    hahaha...sekian... Razz Razz Razz
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  zura_zinnirah on Mon Feb 23, 2009 4:06 pm

    ngahahah
    apa punya citer
    mengong
    mals nak bc habs ngahahha
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 24
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  Aya on Mon Feb 23, 2009 5:41 pm

    malas nak baca...x yah baca...senang kan... Cool
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  zura_zinnirah on Wed Feb 25, 2009 4:22 pm

    bc samapi mak die cucuk perut ngan garfu je
    ngahahha
    avatar
    Q^aisy

    Number of posts : 351
    Age : 31
    Location : Malaysia
    Registration date : 2009-02-13

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  Q^aisy on Mon Apr 20, 2009 4:20 pm

    KARANGAN BUDAK DARJAH 4...!!!!!!!!!!!!!
    pecah perut dibuatnya....
    xthn xthn xthn xthn xthn
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 24
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  Aya on Mon Apr 20, 2009 5:39 pm

    wakakaka...tau xpe... Razz
    ade sape2 nak try wat karangan cam budak tu wat? Razz
    avatar
    Q^aisy

    Number of posts : 351
    Age : 31
    Location : Malaysia
    Registration date : 2009-02-13

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  Q^aisy on Tue Apr 21, 2009 9:09 am

    alahai...budak tu terer laa
    xblh nak challenge dia tongue
    sy xada idea nk buat esei loonatic cam tu
    lol! lol! lol!
    nanti org ckp sy insane gile2
    avatar
    yani rafyus

    Number of posts : 504
    Age : 29
    Location : Tapah,pey rock
    Registration date : 2009-01-13

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  yani rafyus on Tue Apr 21, 2009 9:33 am

    uik.......
    dasyat giler citer tu..
    ahahahahahaha..
    mcm merepek je..
    tp..hebat gak bdk 2 karang citer tu..
    msti gila2 otak bdk 2.. bounce bounce bounce

    Sponsored content

    Re: LaWakZ NyerZ...

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed Nov 22, 2017 6:55 am