:: WELCOME BACK TO ALL FORUMMERS ::


    LeeSLy SLaYmAn

    Share
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  zura_zinnirah on Sat Jan 17, 2009 12:40 pm

    aiyaaaaaaaaaa
    kakak
    hari sabtu la.....(sebenarnya ada kemas kelas..tapi mals pegi..takut selsema i makin teruk..zura alah habuk...maaf kengkawan ku) Laughing Laughing
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 64
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  leesly on Sat Jan 17, 2009 1:05 pm

    zura_zinnirah wrote:aiyaaaaaaaaaa
    kakak
    hari sabtu la.....(sebenarnya ada kemas kelas..tapi mals pegi..takut selsema i makin teruk..zura alah habuk...maaf kengkawan ku) Laughing Laughing

    bkn pe my siblings n cousins kne g skola ganti...
    manetau u ade gaks ke..huuu...
    same la kte kalau u pon sensitif ngan habuks..hehe drunken
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 30
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  qurainie on Sat Jan 17, 2009 2:55 pm

    leesly wrote:
    qurainie wrote:tumpang lalu rumah ira,aka nak pinjam kejap hehe...

    comelnye makcik ne berjoget...cam shin chan je gayanya Razz

    nama komek tu,bunda_joget...hahaha
    avatar
    izwan^nice
    Admin

    Number of posts : 2036
    Age : 30
    Location : Seksyen 17, shah alam
    Registration date : 2008-10-29

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  izwan^nice on Sat Jan 17, 2009 3:00 pm

    kui3
    Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


    _________________
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  zura_zinnirah on Sat Jan 17, 2009 3:56 pm

    zura pun nak joget
    huhuhu
    takleh2
    bahaya
    hahahaha
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 64
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  leesly on Sat Jan 17, 2009 4:21 pm

    izwan^nice wrote:kui3
    Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

    uncle apa khabar?
    sihat Razz
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  zura_zinnirah on Sat Jan 17, 2009 4:23 pm

    siaht ke tak sihat ke
    tetap nampak sihat sejahtera
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 64
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  leesly on Sat Jan 17, 2009 4:32 pm

    zura_zinnirah wrote:siaht ke tak sihat ke
    tetap nampak sihat sejahtera

    2 r pasal...
    tu blum kawen g tue...kalo dah insyaAllah jd cam ikan buntal trus...cute! lol!
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  zura_zinnirah on Sat Jan 17, 2009 4:34 pm

    hahahaha
    uncle ikan buntal yang bemang boyot
    cute
    ahhahahahahahahhahahahaahahahhhaha
    adeh
    nak kongsi pengalaman nama la jap
    ade ke ada sorang budak tue(jiran zura yang dah pindah)
    die panggil nama zura azumi..
    adeh
    kat tempat tinggal zura orang panggil zura azu...
    sempena nama nurse yang jaga mak zura..
    hahahha
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 30
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  qurainie on Sat Jan 17, 2009 4:46 pm

    aka pula ada cite ni,masa tu aka pakai inai di tangan kiri,merah jglah...ada pula ni kawan ayah org cina(tauke besi,kaya n muda) tiba2 dia nmpk tangan saya,dia kata pakai tatoo ke???uikk...sy pun trkejut dia cakap mcm tu,tatoo scratch ???...last2 baru sy perasan...owhhh...inai/pacar...lah,sy jelaskanlah dgn tauke tu balik,sy bukan pakai tatoo,tp pakai inai/pacar...smpikan tauke tu naik keta,jadi binggung...huhuhu...
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  zura_zinnirah on Sat Jan 17, 2009 4:49 pm

    itu macma ka
    alamak..terlebih sudah
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 64
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  leesly on Sat Jan 17, 2009 4:50 pm

    zura_zinnirah wrote:hahahaha
    uncle ikan buntal yang bemang boyot
    cute
    ahhahahahahahahhahahahaahahahhhaha
    adeh
    nak kongsi pengalaman nama la jap
    ade ke ada sorang budak tue(jiran zura yang dah pindah)
    die panggil nama zura azumi..
    adeh
    kat tempat tinggal zura orang panggil zura azu...
    sempena nama nurse yang jaga mak zura..
    hahahha


    okay r azu...drpd kak elod..haha..sapa nak jawap Razz lol!
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 64
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  leesly on Sat Jan 17, 2009 4:52 pm

    qurainie wrote:aka pula ada cite ni,masa tu aka pakai inai di tangan kiri,merah jglah...ada pula ni kawan ayah org cina(tauke besi,kaya n muda) tiba2 dia nmpk tangan saya,dia kata pakai tatoo ke???uikk...sy pun trkejut dia cakap mcm tu,tatoo scratch ???...last2 baru sy perasan...owhhh...inai/pacar...lah,sy jelaskanlah dgn tauke tu balik,sy bukan pakai tatoo,tp pakai inai/pacar...smpikan tauke tu naik keta,jadi binggung...huhuhu...

    ganaz tue kalo tatoo wana merah... cherry
    pakai inai best tapi lagi best kalo pakai time kawen kot Laughing lol!
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  zura_zinnirah on Sat Jan 17, 2009 4:55 pm

    kat elod ke kak enot
    akak pun nak panggil zura azu ke
    aiya
    itu nama manja la
    huhu
    antara zura n azu mane lagi manja
    teeet lambat
    tunas manja lagi manja
    hahah
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 30
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  qurainie on Sat Jan 17, 2009 5:01 pm

    leesly wrote:
    qurainie wrote:aka pula ada cite ni,masa tu aka pakai inai di tangan kiri,merah jglah...ada pula ni kawan ayah org cina(tauke besi,kaya n muda) tiba2 dia nmpk tangan saya,dia kata pakai tatoo ke???uikk...sy pun trkejut dia cakap mcm tu,tatoo scratch ???...last2 baru sy perasan...owhhh...inai/pacar...lah,sy jelaskanlah dgn tauke tu balik,sy bukan pakai tatoo,tp pakai inai/pacar...smpikan tauke tu naik keta,jadi binggung...huhuhu...

    ganaz tue kalo tatoo wana merah... cherry
    pakai inai best tapi lagi best kalo pakai time kawen kot Laughing lol!


    haah,pakai time kawin best...klu x aka mmg dah nak kawin dah,tp xada jodoh... Embarassed Embarassed Embarassed terlebih cerita sudah...
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  zura_zinnirah on Sat Jan 17, 2009 5:04 pm

    kurang suka nama azura
    jangan panggil nama tue ek
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 30
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  qurainie on Sat Jan 17, 2009 5:07 pm

    zura_zinnirah wrote:kurang suka nama azura
    jangan panggil nama tue ek

    ok Wink Wink Wink
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  zura_zinnirah on Sat Jan 17, 2009 5:10 pm

    terima kasih bah
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 64
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  leesly on Sat Jan 17, 2009 5:10 pm

    zura_zinnirah wrote:kat elod ke kak enot
    akak pun nak panggil zura azu ke
    aiya
    itu nama manja la
    huhu
    antara zura n azu mane lagi manja
    teeet lambat
    tunas manja lagi manja
    hahah

    zura is ok...lgpon da reg dlm mind zura is u...kang ubah2 tertukar plak ngan kwn2 len..maklumla ukhwah kat internet ne...bkn suma org kte igt nama n muka...huuu Smile
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 30
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  qurainie on Sat Jan 17, 2009 5:13 pm

    leesly wrote:
    zura_zinnirah wrote:kat elod ke kak enot
    akak pun nak panggil zura azu ke
    aiya
    itu nama manja la
    huhu
    antara zura n azu mane lagi manja
    teeet lambat
    tunas manja lagi manja
    hahah

    zura is ok...lgpon da reg dlm mind zura is u...kang ubah2 tertukar plak ngan kwn2 len..maklumla ukhwah kat internet ne...bkn suma org kte igt nama n muka...huuu Smile

    betul2... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  zura_zinnirah on Sat Jan 17, 2009 5:14 pm

    hhahahaha
    zura is zura
    azu is zura
    azu is azu
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 64
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  leesly on Sat Jan 17, 2009 5:17 pm

    qurainie wrote:
    leesly wrote:
    qurainie wrote:aka pula ada cite ni,masa tu aka pakai inai di tangan kiri,merah jglah...ada pula ni kawan ayah org cina(tauke besi,kaya n muda) tiba2 dia nmpk tangan saya,dia kata pakai tatoo ke???uikk...sy pun trkejut dia cakap mcm tu,tatoo scratch ???...last2 baru sy perasan...owhhh...inai/pacar...lah,sy jelaskanlah dgn tauke tu balik,sy bukan pakai tatoo,tp pakai inai/pacar...smpikan tauke tu naik keta,jadi binggung...huhuhu...

    ganaz tue kalo tatoo wana merah... cherry
    pakai inai best tapi lagi best kalo pakai time kawen kot Laughing lol!


    haah,pakai time kawin best...klu x aka mmg dah nak kawin dah,tp xada jodoh... Embarassed Embarassed Embarassed terlebih cerita sudah...


    silap jodoh kot time tu kak..huu...insyaAllah akk jumpe better after diz..
    act,sy tergolong dlm glgn yg nak kawen cpat..hehe
    kalo ade beble sy on je...hihihi lol!


    Last edited by leesly on Sat Jan 17, 2009 5:20 pm; edited 1 time in total
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 24
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  zura_zinnirah on Sat Jan 17, 2009 5:18 pm

    kahwin
    huhu
    lambat lagi
    Embarassed Embarassed
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 30
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  qurainie on Sat Jan 17, 2009 5:19 pm

    zura_zinnirah wrote:kahwin
    huhu
    lambat lagi
    Embarassed Embarassed

    mmglh lmbt sbb usia zura baru 15/16 thn... Razz Razz Razz hehe...
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 30
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  qurainie on Sat Jan 17, 2009 5:21 pm

    hahhh ira,doakan aka bertemu jodoh ngan RMJ...hahaha...adoiii...melebih2lah pula aka ni... Embarassed Embarassed Embarassed

    Sponsored content

    Re: LeeSLy SLaYmAn

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed Nov 22, 2017 7:03 am