:: WELCOME BACK TO ALL FORUMMERS ::


    CiNtA kAmU??

    Share
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 65
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  leesly on Fri Feb 20, 2009 5:27 pm

    xde syarat khusus mesti bercinta pon utk sebuk2 kat cni Razz
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 31
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  qurainie on Fri Feb 20, 2009 7:06 pm

    sy ada...tp,malulah nak cite Embarassed ...
    gile2 gile2 gile2


    Last edited by qurainie on Fri Feb 20, 2009 7:24 pm; edited 1 time in total
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 31
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  qurainie on Fri Feb 20, 2009 7:07 pm

    sesiapa di sini,yg ada tgk rncgan forum perdana semalam...?
    haaa...tjk topik tu,wahyu cinta... guling2 guling2 guling2
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 31
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  qurainie on Fri Feb 20, 2009 7:13 pm


    cinta abadi terbentuk bersendikan KEJUJURAN.
    tidak patut ada PENIPUAN dan KEPALSUAN dalam memupuk CINTA SEJATI.jangan ada DUSTA antara pasangan.

    DATO'DR.MOHD.FADZILAH KAMSAH
    avatar
    Q^aisy

    Number of posts : 351
    Age : 31
    Location : Malaysia
    Registration date : 2009-02-13

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  Q^aisy on Sat Feb 21, 2009 10:21 am

    mmg cinta xbrsyarat
    dan cinta itu indah klw pndai menilainya...
    wahh,cm bgus sgt lah daku brmadah pujangga
    ahhahaaa Laughing

    me just wonder smpai skarang
    apa mknanya somebody yg jtuh hati kat kita tp asyik dgn org lain seakan2 kta brcinta sendirian..???
    apa jnis org la mcm tu
    hati stone btol...!!
    bleh kata tamakla...smua dier nak Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 65
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  leesly on Sat Feb 21, 2009 12:00 pm

    Q^aisy wrote:mmg cinta xbrsyarat
    dan cinta itu indah klw pndai menilainya...
    wahh,cm bgus sgt lah daku brmadah pujangga
    ahhahaaa Laughing

    me just wonder smpai skarang
    apa mknanya somebody yg jtuh hati kat kita tp asyik dgn org lain seakan2 kta brcinta sendirian..???
    apa jnis org la mcm tu
    hati stone btol...!!
    bleh kata tamakla...smua dier nak Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    ouh..mcm kamu ne spare part je ekh??
    spatutnya tak patot r camtuh..
    kalo da cinta pd sumbody ape kata stick pd yg satu je kan..
    kalo berbalas alhamdulillah kalau tak doa mintak petunjuk Allah moga ditemukan jodoh yg sebenar.. Wink

    ps:byk2 baca doa pengasih eg:
    surah yusuf ayat 4
    surah as syuro ayat 19
    n doa pengasih:
    Allahumma Laiyanli (nama bakal pasangan) Qolbahu kama laiyanta lidaudal hadid..

    sumber:buku motivasi petua membuat org jatuh cinta from dr fadzilah,hj.muhammad & fatimah syarha
    avatar
    amany

    Number of posts : 2453
    Age : 26
    Location : Gombak, KL
    Registration date : 2008-06-25

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  amany on Sat Feb 21, 2009 5:48 pm

    stuju ngn leesly, sgt stuju..
    stick no matter wut happen..
    even dlu ble tgk muka, ada rse ala2 nk bunuh..
    haha..
    rely on Him..
    ^^,


    _________________
    everybody has skeletons in their closet.
    oh, I am manykyu.
    avatar
    amany

    Number of posts : 2453
    Age : 26
    Location : Gombak, KL
    Registration date : 2008-06-25

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  amany on Sat Feb 21, 2009 5:49 pm

    qurainie wrote:sy ada...tp,malulah nak cite Embarassed ...
    gile2 gile2 gile2


    ehe sharela kak..
    blh kitorg bce pengalaman akk..
    ^^,


    _________________
    everybody has skeletons in their closet.
    oh, I am manykyu.
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 65
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  leesly on Sat Feb 21, 2009 5:58 pm

    WANITA IDAMAN LELAKI

    1)Kecantikan Dalaman
    2)Keanak-anakan
    3)Cantik
    4)Berakhlak Mulia
    5)Bepegang Kepada Agama
    6)Dari Keturunan Baik-baik
    7)Bijaksana
    8)Memahami Lelaki
    9)Tidak Cerewet
    10)Tidak Terlampau Cemburu
    11)Sejuk Mata Memandang
    12)Semangat Bermotivasi
    13)Mempunyai Persamaan
    14)Pemaaf
    15)Berkeyakinan Diri
    16)Punya Bahasa Badan Yang Baik

    sumber;motivasi diri-petua membuat orang jatuh cinta
    Smile
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 65
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  leesly on Sun Feb 22, 2009 6:52 pm

    nak minta pandangan ramai..
    pernah tak terkena atau ternampak situasi ne berlaku pd diri or org sekeliling..

    Arrow lelaki biasanya ble nak kan seorg wanita tu..sblm dia dpt wanita tu,mcm2 dia buat utk menangi hati wanita tu..
    tapi ble da dpt respon yg positive trus dia buat tak reti da kat wanita tue...
    sumtimes cr org len plaks..huuu
    kre cam x hargai la..

    ape cr penyelesaian terbaik?? Rolling Eyes

    adakah patut wanita tu balas balik ngan buat tak reti juga..
    or
    tinggalkan je lelaki tu
    or
    bersabar je dulu...
    Question
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 31
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  qurainie on Sun Feb 22, 2009 7:34 pm

    amany wrote:
    qurainie wrote:sy ada...tp,malulah nak cite Embarassed ...
    gile2 gile2 gile2


    ehe sharela kak..
    blh kitorg bce pengalaman akk..
    ^^,


    haha...
    boleh2...
    hehe...
    sebenarnya,adam tu dah kawin pun,thn lalu... king queen
    dia kawin usia 20thn dan isterinya 20thn jg...hmmm...mcm tulah kisahnya...

    maybe skrg dia dah ada baby kot...hehe...

    so,x adalh kisah cinta aka utk diceritakn...aka cuma buat gimik jak tu amany...
    guling2 guling2 guling2
    avatar
    amany

    Number of posts : 2453
    Age : 26
    Location : Gombak, KL
    Registration date : 2008-06-25

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  amany on Tue Feb 24, 2009 9:08 am

    qurainie wrote:
    amany wrote:
    qurainie wrote:sy ada...tp,malulah nak cite Embarassed ...
    gile2 gile2 gile2


    ehe sharela kak..
    blh kitorg bce pengalaman akk..
    ^^,


    haha...
    boleh2...
    hehe...
    sebenarnya,adam tu dah kawin pun,thn lalu... king queen
    dia kawin usia 20thn dan isterinya 20thn jg...hmmm...mcm tulah kisahnya...

    maybe skrg dia dah ada baby kot...hehe...

    so,x adalh kisah cinta aka utk diceritakn...aka cuma buat gimik jak tu amany...
    guling2 guling2 guling2



    kak ain ni, sabo je la..
    mmg saspen btol..
    haha..
    gile2 gile2


    _________________
    everybody has skeletons in their closet.
    oh, I am manykyu.
    avatar
    amany

    Number of posts : 2453
    Age : 26
    Location : Gombak, KL
    Registration date : 2008-06-25

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  amany on Tue Feb 24, 2009 9:10 am

    leesly wrote:nak minta pandangan ramai..
    pernah tak terkena atau ternampak situasi ne berlaku pd diri or org sekeliling..

    Arrow lelaki biasanya ble nak kan seorg wanita tu..sblm dia dpt wanita tu,mcm2 dia buat utk menangi hati wanita tu..
    tapi ble da dpt respon yg positive trus dia buat tak reti da kat wanita tue...
    sumtimes cr org len plaks..huuu
    kre cam x hargai la..

    ape cr penyelesaian terbaik?? Rolling Eyes

    adakah patut wanita tu balas balik ngan buat tak reti juga..
    or
    tinggalkan je lelaki tu
    or
    bersabar je dulu...
    Question


    bwt xreti jgk..
    huhu..
    myb blh bersabar dlu..
    klu da lme2, better tinggalkan je guy tu o bls balik..


    _________________
    everybody has skeletons in their closet.
    oh, I am manykyu.
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 31
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  qurainie on Tue Feb 24, 2009 5:37 pm

    amany wrote:
    leesly wrote:nak minta pandangan ramai..
    pernah tak terkena atau ternampak situasi ne berlaku pd diri or org sekeliling..

    Arrow lelaki biasanya ble nak kan seorg wanita tu..sblm dia dpt wanita tu,mcm2 dia buat utk menangi hati wanita tu..
    tapi ble da dpt respon yg positive trus dia buat tak reti da kat wanita tue...
    sumtimes cr org len plaks..huuu
    kre cam x hargai la..

    ape cr penyelesaian terbaik?? Rolling Eyes

    adakah patut wanita tu balas balik ngan buat tak reti juga..
    or
    tinggalkan je lelaki tu
    or
    bersabar je dulu...
    Question


    bwt xreti jgk..
    huhu..
    myb blh bersabar dlu..
    klu da lme2, better tinggalkan je guy tu o bls balik..

    huuu...tinggalkan saja lelaki tu...
    habis story... guling2 guling2 guling2
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 65
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  leesly on Tue Feb 24, 2009 6:42 pm

    syukran atas jawapan2 kalian tue..huuu
    insyaAllah jalan terbaik bakal diambil Smile
    avatar
    zura_zinnirah

    Number of posts : 2782
    Age : 25
    Location : pahang
    Registration date : 2008-11-11

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  zura_zinnirah on Mon Mar 02, 2009 6:00 pm

    love
    amor
    cinta....
    ada apa dengan cinta???
    avatar
    nurhidayah

    Number of posts : 200
    Age : 28
    Location : bumi ALLAH
    Registration date : 2009-01-28

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  nurhidayah on Thu Mar 05, 2009 3:36 pm

    ada apa dengan cinta?

    ada zura.... gile2
    avatar
    AJAK 17

    Number of posts : 152
    Age : 30
    Location : seksyen 17,shah alam..
    Registration date : 2008-10-31

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  AJAK 17 on Thu Mar 05, 2009 8:04 pm

    mcm best je topik nie..
    leh join kan wlupun daku tiada pengalaman..
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 31
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  qurainie on Thu Mar 05, 2009 8:51 pm

    nak join,blh je saudara ajak 17...
    avatar
    yani rafyus

    Number of posts : 504
    Age : 29
    Location : Tapah,pey rock
    Registration date : 2009-01-13

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  yani rafyus on Fri Mar 06, 2009 10:04 am

    leesly wrote:nak minta pandangan ramai..
    pernah tak terkena atau ternampak situasi ne berlaku pd diri or org sekeliling..

    Arrow lelaki biasanya ble nak kan seorg wanita tu..sblm dia dpt wanita tu,mcm2 dia buat utk menangi hati wanita tu..
    tapi ble da dpt respon yg positive trus dia buat tak reti da kat wanita tue...
    sumtimes cr org len plaks..huuu
    kre cam x hargai la..

    ape cr penyelesaian terbaik?? Rolling Eyes

    adakah patut wanita tu balas balik ngan buat tak reti juga..
    or
    tinggalkan je lelaki tu
    or
    bersabar je dulu...
    Question

    hmmm..
    klo yani..
    yani tgglkn je..
    wat ape nk t'hegeh2 ngan laki camtu..hipokrit..
    x guna punya laki..bengong..laki tu cam nk main2 je ..
    jgn bg muka...........hmmmmmmmmm...........klo yani jumpa la laki camtu..mmg yani terajang cukup2..sial punya laki..
    sick sick sick
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 65
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  leesly on Sat Mar 07, 2009 8:32 am

    whoa agak agressive jawapan yani...hehe..
    seram Razz
    anyway,syukran atas segala pandangan n respon semua Smile
    insyaAllah mudah2an dipermudahkanNYA Wink
    avatar
    qurainie

    Number of posts : 1050
    Age : 31
    Location : M.A.L.A.Y.A
    Registration date : 2008-12-19

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  qurainie on Mon Mar 09, 2009 12:09 am

    huuu...nak tanya kat ira ni...ira skrg ni tgh bercintakah? Laughing Laughing Laughing I love you
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 25
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  Aya on Mon Mar 09, 2009 12:29 am

    AJAK 17 wrote:mcm best je topik nie..
    leh join kan wlupun daku tiada pengalaman..
    eheh ajak...ye ke xde pgalaman... Razz Razz Razz
    avatar
    leesly

    Number of posts : 717
    Age : 65
    Location : [muar<SKUDAI>p.chepa]
    Registration date : 2008-11-06

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  leesly on Mon Mar 09, 2009 9:47 pm

    qurainie wrote:huuu...nak tanya kat ira ni...ira skrg ni tgh bercintakah? Laughing Laughing Laughing I love you

    amboi soalan kak ain..
    direct tuh...cepumas... Laughing
    jawapannya,hanya tuhan yang tahu Razz Wink
    avatar
    yani rafyus

    Number of posts : 504
    Age : 29
    Location : Tapah,pey rock
    Registration date : 2009-01-13

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  yani rafyus on Tue Mar 10, 2009 11:21 am

    leesly wrote:whoa agak agressive jawapan yani...hehe..
    seram Razz
    anyway,syukran atas segala pandangan n respon semua Smile
    insyaAllah mudah2an dipermudahkanNYA Wink

    hmmm..
    ntah la..
    klo ckp bab2 laki ni..rase cam nk angin satu badan..
    actually..kdg2 yani rase cam x suke ngan laki..
    kdg2 tu,rase benci sgt2..ntah la..xtaw nk ckp camne..
    pelik kn yani ni..?
    watever..t'pulang kpd diri kiter,kdg2 laki tu just nk uji kesetiaan kiter..dier nk tgk kejujuran n kesabaran kiter..
    sabar itu kuncinye.. Neutral Neutral Neutral

    Sponsored content

    Re: CiNtA kAmU??

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sun Aug 19, 2018 1:56 pm