:: WELCOME BACK TO ALL FORUMMERS ::


    Sahabat Sejati...:)

    Share
    avatar
    Q^aisy

    Number of posts : 351
    Age : 31
    Location : Malaysia
    Registration date : 2009-02-13

    Re: Sahabat Sejati...:)

    Post  Q^aisy on Mon Apr 20, 2009 4:15 pm

    Aya wrote:ngeh3...kami tgh membicarakan cite antu kubur... Twisted Evil Razz
    nak join incik Q^aisy?
    kikiki... Razz

    wahh...cm best je What a Face
    nak join bleh??
    lol!
    avatar
    Aya

    Number of posts : 2214
    Age : 24
    Location : rumahku terletak di bumi..malaysia..negeri sembilan..seremban..senawang.. taman sri kasih...hehehe..
    Registration date : 2008-10-30

    Re: Sahabat Sejati...:)

    Post  Aya on Mon Apr 20, 2009 5:36 pm

    mari3...di alu2kan...hahaha... lol!
    nak servey kubur mana dulu? Twisted Evil
    wakakaka... Razz
    avatar
    Q^aisy

    Number of posts : 351
    Age : 31
    Location : Malaysia
    Registration date : 2009-02-13

    Re: Sahabat Sejati...:)

    Post  Q^aisy on Tue Apr 21, 2009 9:32 am

    Ckp psl kubur kn, pernah dgr yg chinese custom punya satu tnh kubur mncecah smpai rm 10ooo jugak sick
    gila kan harga tu No No No
    tp one good news!! plus breaking news!!!
    dlm masa me buat parttime job kat satu tempat nie,me ada sorang kwn.
    dia chinese guy.
    Mula2 tu, curious sbb dia klw time mkn, dia asyik mengelak makan non-halal food.
    Selalunya, chinese xkisah tu semua, aslkn sedap.
    At last, dia confesed.
    dia nak peluk islam.
    Alhamdulillah, dh hampir 2 bln dah dia jdi saudara baru.
    X susah sgt dia belajar, sbb dia tinggal ngan komuniti islam n kamceng ngan ustaz2.
    cheers cheers cheers
    Seronok jugak ada experience kwn ngn saudara baru nie sunny
    avatar
    sheqin

    Number of posts : 137
    Age : 24
    Location : bandar baru bangi
    Registration date : 2009-03-29

    Re: Sahabat Sejati...:)

    Post  sheqin on Tue Apr 21, 2009 10:04 pm

    Q^aisy wrote:Ckp psl kubur kn, pernah dgr yg chinese custom punya satu tnh kubur mncecah smpai rm 10ooo jugak sick
    gila kan harga tu No No No
    tp one good news!! plus breaking news!!!
    dlm masa me buat parttime job kat satu tempat nie,me ada sorang kwn.
    dia chinese guy.
    Mula2 tu, curious sbb dia klw time mkn, dia asyik mengelak makan non-halal food.
    Selalunya, chinese xkisah tu semua, aslkn sedap.
    At last, dia confesed.
    dia nak peluk islam.
    Alhamdulillah, dh hampir 2 bln dah dia jdi saudara baru.
    X susah sgt dia belajar, sbb dia tinggal ngan komuniti islam n kamceng ngan ustaz2.
    cheers cheers cheers
    Seronok jugak ada experience kwn ngn saudara baru nie sunny



    alhamdulillah..Allah bagi hidayah kat die..
    cheers
    avatar
    Q^aisy

    Number of posts : 351
    Age : 31
    Location : Malaysia
    Registration date : 2009-02-13

    Re: Sahabat Sejati...:)

    Post  Q^aisy on Wed Apr 22, 2009 8:51 am

    Alhamdulillah... cheers

    Sponsored content

    Re: Sahabat Sejati...:)

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sun Nov 19, 2017 4:36 pm